NOWI UZYTKOWNICY Przewodnik - przeczytaj zanim zapytasz

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

+FreeSweetSite+ Forum Index » Polska (Poland)
Author Message

gochi

0.200 Points

PostPosted: Fri Feb 13, 2009 7:42 pm Reply with quote Back to top

Jak zbierać punkty?

Po pierwsze brać udział w ofertach ze strony głównej. Na forum zapraszamy do udziału w quizach, zgadywankach i innych grach. Ponadto jednorazowo możesz dostać 50 pkt za dodanie zdjęcia w dziale Member photos oraz 25 za przedstawienie się w dziale Introduce Yourself.

angela wrote:
Justyna90210 wrote:
Cześć Smile Mam pytanko po jakim czasie dochodzą punkty za przedstawienie się ?? I czy trzeba podać e-mail czy coś ??

Punkty sa naliczane na konto na forum, pozniej przelewane na konto na strone glowna.

Meg wrote:
Hobik wrote:
Wygrałem konkurs bigo (na naszym poslkim podforum) odrazu dostałem wiadomość na pm czy muszę ena nia odpowiadać i co w niej napsiać ? Czy mzoę pkt automatycznie mi sie dodadza do profilu i nic nie musze robić ?
Aha to to dodaje mi isę tu na forum do profilu / Czyli tak naprawdę niedostanę 10 pkt za które będe mugł se cos kupic w sklepiku tylko po przeliczneiu na zakupy będe miał duzo mniej niz 10 pkt

Gratuluję Hobik
Nie musisz odpowiadać na taką wiadomość otrzymaną od Moderatora.
Takie otrzymane punkty zbierają się tu na koncie.
10 punktów na tym kocie to 10 punktów na kocie ze strony głównej.

bibuleczka wrote:
lefameuxjour wrote:
gdzie sprawdzić pkt za forum ? i od kiedy one są naliczane ? :>

Punkty które zdobywasz udzielając się na forum masz pod swoim nickiem Smile

Madame_Poirot wrote:
Obejrzałaś ostatnio jakiś film? Grałaś w gre komputerową? A może przeczytałaś książkę? Dobra czy zła zrecenzuj ją w "Reviews". Zachęcam, bo za najlepszą recenzję tygodnia można otrzymać 100 punktów.
Za podpisywanie się pod czyimiś słowami nie dostaniecie 100 punktów.

Jak dodać zdjęcie?
becky13 wrote:
Zdjęcia dodaje się w ten sposób:
Opiszę to tu:
1. wchodzisz na www.tinypic.com
2. Wrzucasz z kompa swoje zdjęcie na ich serwer
3. (po załadowaniu zdjęcia) wklejasz kod img do forów i paneli dyskusyjnych... /kod z [IMG] na początku i końcu/
Druga instrukcja, autorstwa Dolphy, jest w dziale ze zdjęciami

Przesyłka słodyczy
creepyspider wrote:
halapuca@o2.pl wrote:
a za przesyłkę się płaci?
Opłata pocztowa jest bezpłatna. Very Happy

Zapraszanie znajomych
Madame_Poirot wrote:
Werediana wrote:
witam
a w iajki sposob wysylac zaproszenia dla przyjaciol mimo ze wysylam ze strony na maila zaproszenie to jeszcze zadno nigdzie nie dotarlo. Jak to dokładniej robić?
z góry dzięki za pomoc

wchodzisz na stronę główną i klikasz na "zaproś przyjaciół" (po lewo u góry) a potem wybierasz Other (z listy słów na szarym tle).

Wpisujesz adresy i wysyłasz,
mi czasem zaproszenia dochodziły na drugi dzień
pozdrawiam

Madame Poirot

angela wrote:
karolinka2535 wrote:
o i jeszcze chcialam zapytac jak jest z tym zapraszaniem znajomych: czy punkty otrzymuje sie za samo wyslanie zaproszenia, czy dopiero jak to zaproszenie zostanie zaakceptowane przez naszych przyjaciol?
Punkty za polecenie znajomemu otrzymuje sie wowczas, gdy znajomy kliknie na link w mailu zaproszeniowym, ktory wyslalyscie.

Matinho93 wrote:
eMka wrote:
Mam pytanie... ile dostaje sie pkt. za znajomego ?

25

Ciąg dalszy niewątpliwie nastąpi...

Last edited by gochi on Wed Apr 22, 2009 9:46 pm; edited 1 time in total

View user's profile Send private message MSN Messenger

gochi

0.200 Points

PostPosted: Sat Feb 21, 2009 1:53 pm Reply with quote Back to top

Gdzie są moje punkty?
Punkty z ofert ze strony głównej mogą pojawić się dopiero po paru dniach. W razie gdyby szczególnie długo nie przychodziły zgłoś to do Carolyn carolyn@groupone.com.pa (po angielsku; w razie problemów z językiem-pomożemy : )

Last edited by gochi on Sat May 09, 2009 4:33 pm; edited 1 time in total

magda

Captain

Captain

1855.740 Points

PostPosted: Wed Feb 25, 2009 12:22 pm Reply with quote Back to top

Skąd mam pewność, że w czasie gry moderator nie zmieni zdania dot. odpowiedzi?

Odpowiedzi na każdą grę są na umieszczane na forum dla moderatorów zanim gra się rozpocznie - zwykły użytkownik ich nie widzi ale każdy moderator ma do nich dostęp i może sprawdzić czy dana osoba powinna wygrać czy nie, więc nie musicie się martwić, że ktoś wygra nieuczciwie Smile

gochi

0.200 Points

PostPosted: Sat Feb 28, 2009 1:20 pm Reply with quote Back to top

Zasady w quizach i grach
Każdy mod ustala własne zasady w swoich grach. Przed przystąpieniem do gry - przeczytaj zasady. O zmianach reguł na ogół wszem i wobec informujemy.
Dodatkowe info ode mnie: w quizach nie akceptuję odpowiedzi rozstrzelonej na dwa posty. W każdym quizie odpowiedzieć możesz tylko raz, chyba że udzielę podpowiedzi i/lub napiszę, że można zgadywać ponownie.

misiekol: nie akceptujemy edytowanych odpowiedzi.

Punktacja

Za wygranie quizu - 5 pkt, za zgadywankę -10
Ilość punktów do wygrania w danej grze jest umieszczona w zasadach : )
W NIEDZIELE PUNKTY DO WYGRANIA SĄ PODWAJANE! (odpowiednio za quiz 10pkt itd...) : )

Last edited by gochi on Sun Apr 12, 2009 9:28 pm; edited 2 times in total

misiekol

76.870 Points

PostPosted: Sat Apr 11, 2009 6:06 pm Reply with quote Back to top

Kiedy można zamówić słodycze?
Słodycze można zamawiać po zebraniu 1000 punktów

Jak mogę przelać punkty z forum na stronę główną?
W tym celu napisz na carolyn@groupone.com.pa podając swój adres e-mail, którego używasz na stronie głównej do logowania oraz nick z forum.

View user's profile Send private message

Olcia

1.680 Points

PostPosted: Mon Jul 27, 2009 4:31 pm Reply with quote Back to top

jeszcze taka mała uwaga
jeśli masz jakieś pytanie to napisz je tutaj:
http://www.freesweetforum.com/viewtopic.php?t=4960
albo zadaj je któremuś z moderatorów- pomożemy:)

ale proszę na jedno pytanie nie zakładaj nowego tematu.. Wiem, że jesteś nowy/nowa ale spokojnie, na pewno ktoś odpowie na Twoje pytanie w istniejącym już temacie a masz ich na prawdę sporo do wyboru:)

wielkaniewiadoma

Captain

Captain

1618.340 Points

PostPosted: Fri Aug 21, 2009 9:57 pm Reply with quote Back to top

Quote:
Zasady w quizach i grach
Każdy mod ustala własne zasady w swoich grach. Przed przystąpieniem do gry - przeczytaj zasady. O zmianach reguł na ogół wszem i wobec informujemy.

Moje zasady:
* nie akceptuję odpowiedzi, które zawierają wszelkie znaczki typu [edytuj] itp z wikipedii. Kopiuj-wklej każdy potrafi.
* gdy nie ma poprawnej odpowiedzi w quizie i to napiszę, każdy może zgadywać ponownie, chyba, że wyczerpał limit
* jeśli zamiast odpowiedzi na pytanie widzę pół artykułu skopiowanego, od razu taką odpowiedź przekreślam

Olcia

1.680 Points

PostPosted: Sat Aug 22, 2009 1:00 pm Reply with quote Back to top

Zasady w moich grach:
* Stosuje zasade czerwonej podpowiedzi która skraca czas czekania na kolejna odpowiedź o 1 post tzn: jeśli dam czerwoną podpowiedź w uzupełniankach to zamiast czekać na 2 osoby można pisać kolejnego posta czekając tylko na 1 ale moje posty się nie wliczają bo nie biorę udziału w grze. Jesli dam czerwona podpowiedź w zgadywance czy rozsypance to mozna pisac posta pod postem, nie czekając az ktos inny napisze

* w każdym Quizie można odpowiadać tylko raz bez względu czy dobrze czy źle ale za to można odpowiadać we wszystkich Quizach:)
jeśli dam jakaś podpowiedź w Quizie to i tak nie można odpowiadać drugi raz bo zdyskwalifikuje z pozostałej części Quizów.. więc jeden Quiz= 1 odpowiedź od jednej osoby by każdy miał szansę wygrać punkciki:)

kasia1608

Commander

Commander

1870.930 Points

PostPosted: Mon Aug 24, 2009 12:55 pm Reply with quote Back to top

Moje zasady:
* Czytajcie uważnie pytania
* 1q.=1 odp. więc jeśli nie napisze można ponownie to nie piszcie tylko poczekajcie aż ja napisze
* robie mało Q. na definicje ale jeśli trzeba coś wyjaśnić i będzie widniało perfidnie ze jest skopiowane lub odp. zawiera za dużo informacji zbędnych to nie uznam
* jeśli wiecie ze udzieliliście 3 poprawnych odp. w Quizach to nie piszcie w pozostałych,niech reszta sie wysili a nie skopiuje Wink

Olcia

1.680 Points

PostPosted: Wed Sep 30, 2009 3:01 pm Reply with quote Back to top

mam wielką prośbę do wszystkich osób zamawiających słodyczka..
zanim zamówicie upewnijcie się czy macie wpisany poprawny adres bo inaczej paczka dojdzie na zły adres:)

nieja

0.780 Points

PostPosted: Fri Oct 16, 2009 2:43 pm Reply with quote Back to top

Jak zwiększyć swoje szanse na wygraną?

W Quizach:
1. Po pierwsze: czytaj pytanie! warto poświęcić te parę sekund więcej, żeby przeczytać o co naprawdę chodzi w pytaniu.
2. po drugie: nie kopiuj odpowiedzi innych! to nie ma sensu, nawet jeśli to dobra odpowiedź to i tak punkty dostaje tylko pierwsza osoba. lepiej poszukać trochę dłużej i znaleźć dobrą odpowiedz zamiast po raz n-ty powtarzać błędną

W zgadywankach:
1. Po pierwsze: czytaj pierwszego posta! (tam gdzie znajduje się link) czasami zgadywanka jest krótsza, np tylko hasła od A do F i ta informacja zawsze znajduje się w pierwszym poście
2. skopiuj liste haseł np. do worda i tam wykreślaj wszystkie odpowiedzi, które już padły. lepiej poświęcić kilka chwil na zrobienie takiej listy zamiast powtarzać w kółko odpowiedzi po innych, a więc błędne

wielkaniewiadoma

Captain

Captain

1618.340 Points

PostPosted: Fri Jan 08, 2010 10:10 pm Reply with quote Back to top

UWAGA
od jutra zmieniam zasady w quizach. Nie będę już pisać, ile dana seria ma quizów. Od jutra seria = 10 quizów, na każdą z serii wygrywać możecie max. 2 quizy. Będę robić minimum jedną serię naraz Wink

+FreeSweetSite+ Forum Index » Polska (Poland)

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum